2011. február 28., hétfő

See You Later Alligator

Két nap beszámolójával vagyunk adósak, kezdjük sorjában.
Vasárnapra mi is "szabadnapot" vettünk ki, és délelőtt a szállodánk medencéjében és annak partján múlattuk az időt. Hajszálon múlt, hogy nem a börtönben éjszakáztunk, mert legkisebb csemeténk - az otthoni beidegződések alapján - fürdés után lekapta az úszónadrágját és szaladgálni kezdett a medence körül. Na, lett is nagy balhé! Már a recepción is beárultak bennünket közszeméremsértés vádjával, mire két perccel a gatya levétel után a felháborodott őslakosok gyűrűjéből szabadulva újra el tudtuk rejteni Áron posóját. További szenzáció volt, hogy a szálloda felett egy műkedvelő repülős az égre rajzolt mindenféle feliratokkal szórakoztatta a népet: a Jesus Loves U talán a fotóinkon is látszik.
Délután vásárloni jártunk, este pedig a Downtown Disneyben sétáltunk; ez a rész éttermekkel és különféle boltokkal várja a parkban megfáradt látogatókat. Itt, Floridában még egy Cirque de Soleil show is megnézhető vacsora előtt.
Hétfőn autóba ültünk és Melbourne-be utaztunk, ahol egy munkatársamat látogattuk meg. Márkus Gergő tavaly október óta tanul itt, s sok érdekeset megtudtunk tőle a helyi élet részleteiről. Az egészségügyi rendszerről festett képe alapján úgy gondoljuk, de jó nekünk otthon! Melbourne-ben aztán airboatra szálltunk (propelleres hajó, Rendőrakadémiás üldözés, emlékeztek?) és krokodil lesre indultunk! A kirándulást követően az Atlanti-óceánba mártottuk a lábunkat (Artúr az egész nadrágszárát is egy hullám habjai közé helyezte..., eztán Anya farmerjában folytatta a napot), gokartozni mentünk, majd az eddigi legfinomabb vacsoránkat költöttük el, egy helyi olasz étteremben.

2 megjegyzés:

 1. :-) 4 9 5 (-:
  Puszik,újra...csak ezért nem írok a gyulai élményeimről,nem akarom homályosítani beszámolóitokat!?
  II.26.:Nimród FC-KSE 5-2;II.27.:Pasarét-KSE 0-4 !!
  Valamikor olvastam egy Miami-Orlandi NBA-s meccsről,csak,tudjatok róla...és hasonló szép napokat!!!

  VálaszTörlés
 2. Köszönjük Iván papa, már nagyon vártunk vissza a géphez! Reméljük, jól érezted magad Gyulán, majd kölcsönös élménybeszámolókat tartunk! Hamarosan úgyis meg kell húznunk a füledet, testületileg :)! Puszi, Keke és a fiúk

  VálaszTörlés