2011. február 23., szerda

Daydream

What a day for a daydream! Mint láthatjátok, igyekszünk minden bejegyzésnek valamilyen népszerű sláger címét adni, ezzel is utalva a családfő zenei elkötelezettségére :)
Hosszú és kimerítő utazás után értük el Orlandót. Szegény fiúk teljesen kikészültek a végére, s amikor itteni idő szerint este fél tizenegykor (otthon hajnali fél öt) beültünk a helyi Thanks God It's Friday étterembe már nem tudtak olyan hamburgert kihozni ami ízlett volna nekik. Dőltek, borultak, szenvedtek.
Ma azonban felvirradt a Nagy Nap, irány a Disneyland! A reggelizőből jelentkezünk, ahol a magyar gyomor számára rettenetes amerikai reggeli örömeit ízleljük: juharszirupos, Mickey egér formájú waffel, furcsa ízű "rántotta", müzli, mindenféle édes sütik. Keke épp mondja, hogy ne felejtsem el megírni, hogy odakint csodaszép idő van, bent azonban vacogunk, az amerikaiak ugyanis ha kell, ha nem maximumon járatják a légkondit. Környezetvédelemből elégtelen.
Elefelejtettem mondani (de ennyi élmény közepette nem csoda), hogy hiper-szuper Dodge járgányunk van! Ja, és a fényképeket is feltöltjük folyamatosan, ezen a linken meg tudjátok nézni őket:
https://picasaweb.google.com/Artcsongaron/8548Km02?authkey=Gv1sRgCKHzvJLl1vepmAE#
(Peti, ha ránézel a képekre, láthatod, hogy a repülőn is BVB meccset néztünk!)
Hamarosan újra jelentkezünk!

1 megjegyzés:

  1. Neoton után Lovin'Spoonful...Ok,figyelni fogom a slágerlistát(remélem,nem lesz sok ismeretlen!)
    DE jó olvasni Felőletek,örülök,hogy rendben landoltatok..A kocsit nem küldik haza utánatok?(benne lehetne a nyereményben,igazán....)és további "hasznos" időtöltést,csak a Fiók el ne felejtsenek magyarul.....CsókApa

    VálaszTörlés