2011. február 25., péntek

The Circle Of Life

Ma az Animal Kingdomban jártunk. Kezdő bloggerként lehet, hogy rossz fotóalbumot töröltem ki, a biztonság kedvéért itt a jelenlegi:
https://picasaweb.google.com/Artcsongaron/8548Km02?authkey=Gv1sRgCKHzvJLl1vepmAE#
Egyelőre 416 fotó, csak erős idegzetűeknek, illetve nagyon ráérők számára ajánlom csupán...
Szóval az Animal Kingdomban jártunk, de előtte elmentünk pénz váltani, ami nem volt túl egyszerű ugyanis a bankok csak azokkal állnak szóba, akik náluk vezetik a számlájukat. Mi pedig nem lévén Bank of America ügyfelek, egy ékszerboltnak álcázott pénzváltónál cseréltük eurónkat dollárrá. Mindez egy tündéri városrészben történt: Orlandó az ezer tavacska városa, nem csoda hát, hogy a délelőtti utunk során is egy tavacska mellett sétáltunk. Jót nevettünk a krokodilokat etetni és megzavarni tilos táblán, aztán mi lepődtünk meg a legjobban a tó partján, a lépcső közelében sütkérező - na jó, nem túl nagy - példány láttán (már csak ezen délelőtti sétánk fotói miatt is érdemes megnézni a fenti linket).
Szóval az Animal Kingdomban jártunk ma (ezért is az Oroszlánkirályt idéző cím), ez a park roppant érdekes volt. Afrikai safarin vettünk részt, szabadon kószáló vadállatokat mustrálgatva, vadvízi túrán lettünk csuromvizesek, dinoszauruszok riogattak bennünket, a Himalája lankáin robogó hullámvasúton rettegtünk, 3D-s bogár élete filmet néztünk pókinvázióval fűszerezve, hogy csak a legfontosabbakat említsem.
Közben lelkesen készülnek a rajzaink is, hiszen megígértük, hogy rajzolunk a szállodáról, a szobánkról: Áron szobát megörökítő alkotását hamar közkinccsé is teszem:

Keke is nagyon szépen halad a környzetünket bemutató alkotásával, de megígértette velem, hogy csak holnap töltöm fel, ha teljesen kész lesz. Pedig, szerintem már fokozhatatlan. Otthon hajnali fél öt van, itt este fél 11, a többiek már alszanak, én is befejezem mára az írást. Köszönjük, hogy nyomon követitek a kalandjainkat, gabajodjunk továbbra is együtt a világhálóba!

1 megjegyzés:

 1. Ez hihetetlen, ennyi mindent látni, még fotóban is sok!
  Felfogni is nehéz, hogy ilyen egyáltalán létezik (afrikai szafari Amerikában????) és ti ott vagytok.... Csúúcs!
  Irigykedek.
  Köszönöm a sok hászikós fotót. Nagyon csinik.

  Puszika

  VálaszTörlés