2011. március 2., szerda

Country Road

Íme, két rövid beszámoló a fiúk "tollából", akik az autóban írták blogjukat. Az autóban, hiszen ma fájó szívvel, de búcsút mondtunk orlandói szállásunknak és nekivágtunk, hogy minél délebbre jussunk. Ma Tampában, St. Petersburgban jártunk, lábunkat a Mexikói-öböl vízébe mártottuk, miközben a kifogástalan hófehér és szikrázó homokban elköltötöttünk egy szolid ebédet, a szomszédos bevásárlóközpontban beszerzett élelmiszerekből. Egészen Naplesig jutottunk, ahol az éjszakát töltjük. De következzenek az ígért beszámolók:
Csongi: Sziasztok! Tegnapelőtt voltunk airboatozni. Hét alligátort láttunk, airboat után go-kartozni és lézerpárharcozni voltunk, aztán elmentünk a Carrabba’s étterembe. Remélem jól fog telni a többi nap is!
Artúr: Üdv! Szevasztok, az Epcotban a Test Track fantasztikus! Olyan teszteket csináltunk, mint a fék teszt, drift teszt, hegymenet teszt, teleszkóp teszt, gyors kanyar teszt, gyorsaság teszt, meleg és hideg teszt. A Soarin’-ban "repültünk" majdnem eltalált egy golflabda. Finom narancs illat volt amikor a narancsos fölött szálltunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése