2011. február 25., péntek

You've Got A Friend In Me

Találtunk egy dalcímet, amit talán Iván papa nem ismer: de ebben nincs semmi csoda, mert ez a dal a Toy Story filmek főcímdala, s talán ez még neki is újdonság lesz. Itt meghallgathatjátok, mi nagyon szeretjük:
http://www.youtube.com/watch?v=XHFy3YWpRx8.
Tegnap a Disney's Hollywood Studio-ban jártunk, ahol az új Toy Story ride állt a középpontban. Talán a képeken már láttátok, minden attrakció előtt egy tábla hirdeti mennyi a várakozási idő: nos, az új Toy Story 4D-s játékra csak nem akart 110 perc alá csökkeni... 110 perc sorban állás. Szegény Áront naphosszat nyugtattuk, hogy estére lecsökken és majd akkor megnézzük, de este 7-kor is 110 perc volt kiírva, mit volt mit tenni: beálltunk a sorba. Szerencsére 50 perc alatt lement a sor és kedvünkre lövöldözhettünk 4D-s szemüvegben. Nagyon élvezték a fiúk!
Mi történt még? Nos, jártunk az Indiana Jones előadáson, ahol valódi színészekkel és hatalmas színpadon idézték fel a film leghíresebb jeleneteit, Áronnal megnéztük a Szépség és a szörnyeteg musicalt, amíg Artúr, Csongi, Keke a Tower of Terror leszakadó liftjében zuhant alá, bekukkantottunk a színfalak mögé egy stúdió túra keretében, ahol még imitált földrengésben is volt részünk, és végigizgultunk egy autós-üldözéses kaszkadőr showt. Sajnos, a Jedi Akadémiára nem jutottak be a fiúk (marad az Agykontroll...), de azért egy-egy Darth Vaderes fotó sikeredett. További pech, hogy pont előttünk romlott el az Aerosmith hullámvasút, de sebaj, majd pótoljuk:)
Este a kedvenc Tony Roma's éttermemben jártunk, sajnos a fiúk nem élvezték nagyon, mert olyan fáradtak voltak szegények, hogy az asztalnál ülve elaludtak.
Köszönjük a hozzászólásaitokat, szeretjük olvasni, kérünk Benneteket maradjatok továbbra is aktívak! Puszilunk Benneteket, hamarosan újra jelentkezünk!

1 megjegyzés: